top of page

Returneringspolitik

Vores returpolitik for alle vores produkter giver mulighed for returnering i op til 14 dage (fra købsdato). Hvis du ikke er tilfreds kan du altid returnere produkterne.

 

Returner venligst alle produkter i original emballage. Hvis produktet ikke returneres i original emballage, tages produktet ikke retur.

 

Der er ikke fri retur på produkterne: dette står køber selv for og er på egen regning samt eget ansvar. Du får refunderet produktets oprindelige købspris i den betalingsform, som du brugte til at købe dit produkt.

 

Undtagelser: Desværre kan vi ikke acceptere returnering af produkter, der er blevet ændret eller i brudt emballage eller som er beskadiget. For at du kan få refundering, skal samtlige produkter i pakken returneres (16 poker chips, timeglass, regelsæt og klokke)

 

Hvis der mangler varer i kassen, vil du blive opkrævet den fulde salgspris for de manglende varer.

 

Hvis du har spørgsmål om berettigelsen til returnering af dine produkter, bedes du kontakte MusikQuiz support på musikquiz.sup@gmail.com

 

Se vores vilkår og betingelser for yderligere information.

 

Sådan returnerer du produkter:

Vi er kede af, at du ønsker at returnere dine produkter, for at returnere skal du udfylde kontaktformularen på siden KONTAKT OS. (Eller kontakt os på musikquiz.sup@gmail.com), så vi kan påbegynde en returnering. Det samme gælder ved defekter.
 

Hvordan anmoder jeg om refundering?

For at vi kan gå videre med tilbagebetalingen hurtigst muligt, bedes du inkludere dit ordrenummer i kontaktformularen eller i e-mailen til musikquiz.sup@gmail.com, hvorefter vores support hjælper dig igennem processen.

Hvornår går pengene ind på min konto?

Dine penge går ind på din konto ca. 7-10 hverdage efter, at returneringen er blevet behandlet.

bottom of page